اجتماعی

برای مبارزه با بسترهای فسادزا، دستگاه‌های اجرایی را یاری خواهیم کرد

بسترهای فسادزا در ساختار اجرایی کشور برای ما روشن است و به دولت اعلام کرده ایم و در مبارزه با این بسترها از درون دولت، دستگاه‌های اجرایی را یاری خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد روز، حجت عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز با حضور در دفتر رئیس قوه قضاییه با حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای دیدار و گفتگو کرد.

رئیس دستگاه قضا در ابتدای این دیدار با تبریک آغاز به کار دولت سیزدهم برای مجموعه دولت مردمی در تحقق شعارها و برنامه‌هایش و خدمت به مردم آرزوی توفیق و سربلندی کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به گستردگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وظیفه خطیر آن در تأمین سطح رضایتمندی مردم از دولت، به وزیر جوان دولت سیزدهم که در جلسه دفاع از برنامه‌هایش در مجلس وزارت کار و رفاه را وزارتخانه مردم معرفی کرد، توصیه کرد: شفاف‌سازی در مجموعه‌های اقتصادی تحت امر خود را سرلوحه کار قرار دهید.

بهره‌گیری از اقتصاد مقاومتی، اجرای برنامه‌های جهادی و مبارزه با هرگونه تخلف در مجموعه‌های پایین دستی وزارت کار و رفاه اجتماعی، از دیگر توصیه‌های رئیس دستگاه قضا به عبدالملکی بود.

محسنی اژه‌ای در این زمینه گفت: انتظار می‌رود با توجه به شعار دولت در زمینه مبارزه با فساد وزارتخانه متبوع شما از هرگونه تخلف در شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار جلوگیری کنید و با جلوگیری از بروز فساد در این مجموعه‌های اقتصادی از تشکیل پرونده‌هایی که کار رسیدگی به آن‌ها انرژی و زمان زیادی از دستگاه قضایی می‌برد و به‌خاطر حجم تخلفات صورت گرفته در آن معمولاً با اطاله همراه هستند، به دستگاه قضایی کمک کنید. ما هم در معرفی گلوگاه‌های فساد زا در این مقوله در کنار شما هستیم و خواهیم بود.

وی تصریح کرد: بسترهای فسادزا در ساختار اجرایی کشور برای ما روشن است و به دولت اعلام کرده ایم و در مبارزه با این بسترها از درون دولت، دستگاه‌های اجرایی را یاری خواهیم کرد.

رئیس عدلیه همچنین تأکید کرد: امید است در حوزه فقر و آسیب‌های اجتماعی نیز با برنامه ریزی و نگاه ویژه حوزه رفاهی را متحول کنید.

حجت عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت سیزدهم نیز با تبیین برنامه‌های در دستور کار این وزارتخانه برای تغییر وضع موجود به نفع مردم، اقدام اخیر دستگاه قضایی در بازگرداندن کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی به بیت‌المال و حمایت از کارگران اشاره کرد و گفت: انتخاب شما از بدنه دستگاه قضایی و ادامه دوران تحول که با تعالی نیز همراه شده است، در کنار اقدام اخیر دستگاه قضایی در بازگرداندن برخی کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی که مورد بررسی دقیق قضایی قرار گرفته و سرانجام با رأی به‌جا و مناسب به بیت‌المال بازگشته‌اند، امید را در بین کارگران به همراه آورده است.

وزیر کار همچنین گفت: وزارت کار وزارتخانه حساس و مهمی است که نقش زیادی در افزایش رفاه اجتماعی و رضایتمندی مردم دارد و جای کار زیادی دارد و ما با توجه به اهمیت این وزارتخانه، از همان روز اول با قدرت کار را شروع کردیم تا بتوانیم بر اساس وعده‌هایی که به مردم دادیم همه برنامه‌های تحولی برای تغییر در وضع موجود را در موعد خود اجرایی کنیم.

وزیر کار با اشاره به روند رسیدگی دستگاه قضایی به مشکلات واحدهای تولیدی از رئیس قوه قضاییه خواست این روند ادامه دار باشد تا جامعه با امید بیشتری روند اصلاح های اقتصادی در سیستم اداره کشور را مشاهده کند.

عبدالملکی با ارائه برنامه خود در زمینه مبارزه با فساد گفت: عزم مبارزه با فساد در مجموعه های زیر نظر وزارتخانه و تمام مجموعه های دولت سیزدهم شکل گرفته و در این راه از قوه قضائیه برای کمک به این روحیه فساد ستیزی استمداد کمک داریم.

منبع: ایسنا

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

5 دیدگاه

  1. اجاره دادن کارخانه ها و معادن ، فسادی بزرگتر از واگذاری
    بزرگترین و جدیدترین فساد اقتصادی کشور… فاجعه و فساد بزرگ جدید : اجاره دادن کارخانه ها و معادن دولتی ( قرارداد راهبری) … اخیرا در سازمانها و شرکتهای دولتی ، برای لاپوشانی و سوء استفاده بهتر ، از روش اجاره دادن کارخانه ها یا معادن استفاده میکنند و نام این فساد بزرگ و بدتر را هم گذاشته اند ( قرارداد راهبری ) … با این روش پرمفسده ، همدست خصوصی مدیران فاسد دولتی ، حتی نیاز به هزینه کردن اولیه برای خرید مجموعه نیز ندارد… مجانی صاحب همه اموال عمومی مردم میگردد . و از طرفی تبلیغ میکنند که مالکیت را حفظ کرده ایم و مدیریت را به بخش خصوصی داده ایم … اما اجاره دادن 15 ساله ، همان واگذاری است منتهی بصورت مجانی و رایگان … انگیزه های مدیران دولتی برای عمل مفسدانه اجاره دادن معادن دولتی : بدست آوردن نفوذ در شرکت اجاره کننده برای اشتغال زمان بازنشستگی خود یا توصیه اشتغال فرزندان و دیگر بستگان خود تبانی با شرکت اجاره کننده برای کسب پورسانت و درامد جدید خلاص شدن از مسئولیت اداره معدن دولتی مربوطه و داشتن وقت آزادتر برای شغل دوم و سوم تبانی در ایجاد درامد عالی برای بخش خصوصی همدست خود و گرفتن پورسانت و هدایای ویژه چون عملا بخش خصوصی در این روش بطور مجانی صاحب یک معدن یا کارخانه آماده تولید میشود ، به شدت مدیون است و به بهترین نحو در پی جبران محبت مدیران دولتی یاری دهنده است.نمونه کامل : شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران زیر مجموعه سازمان ایمیدرو ، کارخانه و معدن پتاس خور را مجانی هدیه کردند به آقای… . و حالا ما کارگران این مجموعه تقاضای رسیدگی به این فاجعه ملی را داریم .
    فساد اجاره دادن کارخانه ها و معادن دولتی بسیار بزرگ و حتی فاجعه آمیز تر از واگذاری است . اجاره دادن ده ساله یک معدن یعنی واگذاری مجانی ! چون بعد از ده سال چیزی از آن معدن نمیماند . … آن هم با چه قیمتهایی اجاره میدهند

  2. 🔷 مردم از مجلس و قوه قضاییه ، چه میخواهند ؟ !
    ⭕{ توقف چوب حراج دولت و مجلس بر اموال مردم ! } ⭕
    ⭕ { توقف واگذاری ، اجاره دادن یا راهبری کارخانه ها و معادن دولتی } ⭕
    ⭕ توقف فساد واگذاریها در سازمانهای دولتی مانند ایمیدرو

    واگذاریهای مجانی به حیات خلوت دولتیها ، مشابه آنچه تاکنون انجام شده است ، نتیجه ای جز تضعیف اقتصاد و خالی شدن دست دولت برای اداره کشور نخواهد داشت . که البته نتیجه خالی شدن دست دولت میشود ؛ استقراض از بانک مرکزی ، افزایش شدید نقدینگی و تورم . ….. تورم یعنی فشار شدید به مردم و تضعیف سرمایه های اجتماعی کشور . … تورم عامل بی اعتماد شدن مردم نسبت به مسئولان است …..دلسوزان واقعی مانند قوه قضاییه و مقام معظم رهبری ، کاش جلوی غارت صنایع و معادن به نام خصوصی سازی به شکل واگذاری کامل یا اجاره را بگیرند .
    زیرا اخیرا برای یک سوء استفاد بزرگتر ، از روش اجاره ( با نام انحرافی قرارداد راهبری ) استفاده میشود . یعنی کارخانه یا معدن دولتی را با قیمت بسیار ارزان به بخش خصوصی ( برده آینده همان بخش دولتی با فساد گسترده ) اجاره میدهند . که فساد آن از واگذاری کامل هم بیشتر است چون همدست خصوصی ، نیازی به پرداخت مبلغ اولیه خرید هم ندارد .
    یقینا ، توقف این شکل از تاراج اموال عمومی ، چه واگذاری کامل و چه اجاره یا راهبری ، به نفع کل مردم و نظام و آینده کشور است .

    1. کاملا درست میفرمایند .
      کارخانه و معادن بی نظیر پتاس را در منطقه ما با همین روش به ویژه خواران شریک خود هدیه کردند .
      فساد بسیار بزرگی است .

      1. معدن سنگ آهن جلال آباد ( زرند کرمان ) هم به شرکت میدکو هدیه کردند .
        + کک سازی زرند

        جالبه مدیرعامل سابق شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران آقای پور…. رفته با همکاری بانک پاسارگاد شرکتی درست کرده اند به نام میدکو .
        و این میدکو در حال تصاحب مجانی معادن و کارخانه های دولتی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران است .
        قوه قضاییه جهت اطلاع !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا